Lyst til igen at sy

For år tilbage syede jeg alt tøj til mig og børnene – så blev det så billigt, at det “ikke kunne svare sig” . Nu er lysten heldigvis kommet igen. Jeg er pensionist og har mere tid. Og jeg har købt nyt grej! Symaskine og overlocker. Herregud den gamle var da kun knap 30 år gammel! Jeg har siden foråret fået syet en del, og når dagene igen bliver korte, går jeg i gang igen. Hele køkkenet roder med sygrej – og det er smadder hyggeligt!

OM FORFATTEREN: Dorthe Ullerup
Glad pensionist. Kan lide at lave mad, havearbejde, cykel- og traveture og drikke vin. At sy mit tøj. Går til gymnastik og yoga. Og så elsker jeg at være sammen med sjove venner.

En verden med plads til kreativitet!

Kom og deltag i vores fællesskab. Udvid dit netværk og mød andre med samme interesse!

@peepso_user_7(Dorthe Ullerup) Jakke og bukser kan bruges hver for sig - og selvfølgelig er der plads til mobilen i brystlommen, så jeg kan bruge Endomondo, når jeg traver.
1 year siden 1 year siden