Kontoindstillinger

Du er her:

Din profil og indstillinger

Med din profil kan du fortælle din omgangskreds en historie omkring dig selv, du kan vælge hvem du vil dele dine opslag med eller hvem der f.eks. må se dine billeder eller oplysninger omkring din fødselsdag. På din profil kan du også se hele din egen tidslinje, her er kun dine egne opslag eller opslag hvor du er nævnt i.

Hvor finder jeg mine indstillinger?

1. Klik på billedet i øverste højre hjørne
  2. Klik på fanen “Om” på din profil

Hvordan tilføjer eller ændre jeg mit profilbillede

1. Gå til din profil ved at klikke på billede i øverste højre hjørne
  2. Klik herefter på det runde billede på din profil
  3. Upload herefter dit nye billede – eller anvend en af dine Gravatar

Hvordan tilføjer eller ændre jeg mit coverbillede

1. Gå til din profil ved at klikke på billede i øverste højre hjørne
  2. Klik på det lille kamera i højre øverste hjørne af dit profil billede
  3. Klik herefter på “Tilpas”
  4. Upload så dit nye Cover billede

Hvordan administrer jeg mine opslag på tidslinjen

Når du skriver et opslag, har du mulighed for at vælge hvem der kan og må se dit opslag.

1. Klik på “Offentlig”
  2. Vælg hvem der må se dit opslag

Hvordan redigere jeg et opslag

Når du har lavet et opslag, så kan du stadigvæk rette i det

1. Klik på den lille “pil” i højre øverste hjørne af det opslag du vil rette
  2. Klik på “Rediger opslag”

Indholdsfortegnelse